Alle collectiesPrikklokFAQ
Hoe activeer ik de Workodo prikklok?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen wij uit hoe j de digitale prikklok van Workodo activeert.

Met Workodo is het op verschillende manieren mogelijk tijd te registreren. Dit kan met de mobiele app, website of de digitale prikklok.

Om de digitale prikklok te gebruiken, ga je naar de prikklok bij urenregistratie. Klik op Open prikklok om de prikklok te openen. Er opent zich een nieuwe pagina.

Kies de locatie waarvoor je de prikklok wil inrichten. De prikklok is aangemaakt.