Alle collectiesGebruiker: Snel op wegFAQ
Waarom moet ik de app van Workodo downloaden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen wij uit waarom het downloaden van de Workodo app nuttig voor je kan zijn.

Wellicht heeft je werkgever je aangeraden de Workodo iOs app of Android app te downloaden of wellicht werk je veel met je telefoon en vind je het handig om te hebben.

Met de mobiele app van Workodo:

• zie je jouw planning op je mobiel,

• heb je een overzicht van de planning van de dag,

• kan je jouw beschikbaarheid doorgeven

• kan je verlof aanvragen

• kan je inklokken en pauze registreren (mits jouw organisatie dit ondersteunt)

De mobiele app maakt het inzien en beheren van je uren en planning nog makkelijker. In onze kennisbank vind je meerdere kennisbank artikelen die jou verder op weg moeten helpen.