Alle collectiesMobiele app
Urenregistratie met de mobiele app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen wij uit hoe je uren registreert met de mobiele app van Workodo.

Downloaden

Via de mobiele app van Workodo registreer jij makkelijk en overal jouw uren.

Om te beginnen met uren te registreren via de mobiel, moet je de mobiele app downloaden.

Zodra je de app hebt gedownload, moet je inloggen met je Workodo inloggegevens. Dit is jouw emailadres en het daarbij gekozen wachtwoord.

Inklokken

Nu je bent ingelogd, is het mogelijk je uren te registreren. Via het dashboard is het mogelijk om in te klokken.

Weergave om in te klokken met de mobiele app.

• Ben je aan een dienst gekoppeld? Dan is het mogelijk jouw dienst te starten. Kies start dienst en dienst is daarna gestart.

• Ben je niet aan een dienst gekoppeld? Kies dan inklokken en de positie die je gaat vervullen. Je dienst is daarna gestart.

Ben je ingeklokt? Dan is er de mogelijkheid om een pauze te starten of je dienst te beëindigen.

• Wil je jouw pauze registreren? Klik dan bij het begin van je pauze op start pauze. Je pauze wordt geregistreerd. Is je pauze ten einde? Kies dan einde pauze.

• Wil je jouw dienst beëindigen? Kies dan uitklokken. Je dienst wordt beëindigd.

Zodra je jouw dienst hebt beëindigd, is je urenregistratie afgerond.

Video