Alle collectiesGebruiker: Snel op weg
Urenregistratie via de website
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen wij uit hoe je tijd registreert via de website.

Met Workodo is het op verschillende manieren mogelijk om tijd te registreren. In dit artikel gaan we in op het tijd registreren via de website, app.workodo.com.

Om tijd te registreren moet je inloggen bij Workodo. Via app.workodo.com log je in.

Wanneer je bent ingelogd, kom je binnen op je dashboard. Links bovenaan zie je de mogelijkheid om in te klokken.

• Ben je toegewezen aan een dienst? Klik op start dienst. Je tijd registratie is gestart.

• Ben je niet toegewezen aan een dienst? Kies dan inklokken en kies de positie die je gaat vervullen. Je tijd registratie is gestart.

Zodra je jouw tijd registratie hebt gestart, begint de timer te lopen. Je ziet hierbij de starttijd van jouw dienst en er verschijnen twee nieuwe knoppen: uitklokken en pauze.

Heb je tijdens je dienst een pauze? Kies dan de pauze knop om deze te registreren.

Ben je klaar met jouw dienst? Dan kies je uitklokken. Je registratie is afgerond.