Alle collectiesGebruiker: Snel op weg
Hoe accepteer ik mijn diensten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen wij je uit hoe je de aangeboden diensten accepteert of afwijst.

Het kan zo zijn dat jouw werkgever ervoor heeft gekozen dat je diensten moet accepteren om ze definitief te maken. Hoe werkt dat? Lees de korte beschrijving of kijk de instructievideo.

Instructievideo

Stappen

1. Je hebt een email ontvangen met daarin de aangeboden diensten.

2. Klik in het gele vak op Klik hier om je diensten te bevestigen om naar de webpagina te gaan.

Een weergave van het emailtje met de daarin te accepteren diensten.
  3. Je komt op een website met het overzicht van je diensten.

4. Kies per dienst of voor alle diensten tegelijkertijd of je wilt accepteren of afwijzen.

Een overzicht van diensten die nog te accepteren zijn.

5. Je geaccepteerde diensten verschijnen in je dashboard en in je mobiele app.