Alle collectiesGebruiker: Snel op wegFAQ
Diensten accepteren blijft laden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen wij je uit hoe je dit kan verhelpen.

Er zijn diensten bij je aangeboden, maar als je ze wilt accepteren blijf je een klokje zien draaien. Super vervelend natuurlijk, maar gelukkig makkelijk te verhelpen!

Hoe los je dit op?

• Ga naar je overzicht van je aangeboden diensten.

• Rechts bovenin zie je staan inloggen op Workodo

• Klik daarop om in te loggen. Na het inloggen kan je jouw diensten accepteren.

• Klik nogmaals op het linkje. Recht bovenin zie je nu staat Naar mijn dashboard

• Je kan je diensten accepteren.

Een gif die laat zien dat je moet inloggen om de diensten te accepteren.