Alle collectiesUren registratieFAQ
Kan ik achteraf uren toevoegen?
Gisteren bijgewerkt

In dit artikel beantwoorden we de veelgestelde vraag: kan ik achteraf uren toevoegen in Workodo?

Het antwoord is ja! Soms vergeet je misschien om uren direct te registreren of moeten ingeplande uren nog worden omgezet naar gewerkte uren. Gelukkig biedt Workodo verschillende manieren om dit snel en eenvoudig te doen. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je uren kunt omzetten of nieuwe uren kunt toevoegen, zowel individueel als in bulk voor meerdere medewerkers.

Ingeplande uren omzetten naar gewerkte uren

Als je vooraf uren hebt ingepland, maar deze nog niet als gewerkte uren hebt geregistreerd, kun je dit als volgt omzetten:

• Ga naar Urenstaten in je Workodo.

• Selecteer de ingeplande uren die je wilt omzetten.

• Klik op Acties en kies vervolgens voor Uren vanuit planning. Op deze manier worden de geselecteerde uren geregistreerd als gewerkte uren.

Uren toevoegen per persoon

Wil je nieuwe uren toevoegen voor een specifieke medewerker? Dat kan heel eenvoudig:

• Ga naar de Urenstaten.

• Klik op Uren toevoegen.

• Vul de gevraagde gegevens in, zoals het aantal uren en eventuele pauze.

• Bevestig de toevoeging en de nieuwe uren worden geregistreerd.

In bulk uren toevoegen aan meerdere personen

Workodo maakt het ook mogelijk om in één keer uren toe te voegen voor meerdere medewerkers:

• Ga naar Urenstaten en klik op Acties.

• Kies voor Uren toevoegen.

• Selecteer de medewerkers voor wie je uren wilt registreren.

• Vul de benodigde details in en sla de toevoeging op.

Het achteraf toevoegen van uren in Workodo is eenvoudig en efficiënt. Of het nu per persoon is of in bulk voor meerdere medewerkers, met een paar klikken houd je alle urenregistraties up-to-date.